Binnen PxZorg werken we met een coördinerend team: Guus Jaspar (medisch directeur Cohesie), Ward Verkuylen (clustermanager VieCuri) en Anouk van der Heijden (beroepskracht ZorgBelang).
Én er zijn 2 patiëntenvertegenwoordigers vanuit Burgerkracht betrokken, om Participatie als Prioriteit te concretiseren. Dit zijn Anja Minheere en Liesbeth Bergmans. Ook voor vragen aan de patiëntenvertegenwoordigers of het coördinerend team, kunt u terecht via 'contact'.

Het MCC PxZorg team bestaat uit een huisarts, een medisch specialist en een coördinator. Zo ontstaat het MCC vanuit de praktijk. vlnr:
Anjob Laurent, radioloog en medisch coördinator MCC PxZorg
Eric Cremers, huisarts en medisch coördinator MCC PxZorg
Coby Kovács, coördinator PxZorg/MCC

De "Grand Round" stichting heeft als doel de bevordering van samenwerking en nascholing binnen de gezondheidszorg Noord-Limburg. Zij stelt zich als doel een bijdrage te leveren aan goede communicatie en samenwerking binnen de regionale gezondheidszorg en is er van overtuigd dat professionals elkaar daarvoor moeten kénnen en elkaar moeten kunnen bereiken. Om die reden organiseert de stichting eenmaal per twee jaar een meerdaagse conferentie, maar heeft de stichting ook voor de zorgprofessionals het smoelenboek geïnitieerd, wat nu onderdeel is van MCC PxZorg.